Friday, September 28, 2012

Šta brine muškarce?

Smatra se da muškarci mnogo manje brinu od žena, da su oni nekako genetski projektovani da ignorišu svakodnevne probleme. Oni ne pucaju pod pritiskom, strahom ili nesigurnoću. Sve ovo je potpuno netačno.
O čemu muškarci brinu 

O zarađivanju dovoljno novca. To im je najveća briga. Najveći strah svakog muškarca je da neće uspeti da donese hleb u kuću. Njima je potpuno nezamisliva situacija da u njegovoj porodici nema dovoljno novca. To ih pogađa više od svega. 

Godine 

Mislite da muškarci stare dostojanstveno. Oni ne misle tako. Kada uzmete u obzir sva ona "pravila" da se dame ne pitaju za godine, da im se ne govori ako dobiju novu boru itd, muškarcima se čini da one starenje podnose bolje od njih. Za muškarce kriza srednjih godina nije šala. Oni potpuno polude kada primete da gube kosu, dobijaju bore ili sede. 

Izgled tela. 

Zvuči plitko, ali upravo to i jeste. Ljudi su plitki, to moramo da priznamo. Veruje se da su muškarci imuni na te stvari jer mediji obično žene stavljaju pod pritisak objavljujući slike mladih, zategnutih devojaka. Međutim sve to muči i pripadnike jačeg pola...oni to samo bolje kriju. I nisu žene jedine koje gledaju konkurenciju na plažama i žurkama; to rade i muškarci. 

Inteligencija

Jedina stvar koju muškarci cene više od novca je inteligencija. Oni će radije biti siromašni nego glupi. To nije ni čudo jer se pamet visoko ceni u svakom društvu, a muškarci žele da budu cenjeni. Visoko vrednovanje znači poštovanje. Poštovanje znači moć. A muškarci vole moć. 

Možda vam ove stvari izgledaju bezazleno, ali muškarci se zaista najvše oko njih brinu. Ako ste u vezi porazgovarajte sa vašim partnerom i uverite ga da nema razloga za zabrinutost. Oni vam se nikada neće sami poveriti jer misle da će u ženskim očima izgledati poput slabića. A oni žele da budu jaki za vas - da, to je još jedna stvar zbog koje se brinu - da uvek oni budu "jak" partner u vezi. 

No comments:

Post a Comment