Friday, September 21, 2012

Kako da pronađete onog "Pravog"

1. Momci vole veze 

Devojke misle da momci ne vole da budu u vezi i zato se zadovoljavaju lakim flertom ili vezom za jedno veče. Međutim i muškarci vole da budu u vezi, ali ako u njegovom društvu samo flertujete i ponašate se kao da ne želite ništa ozbiljno - neće vas ni uzeti u razmatranje. 

2. Gospodin Pogrešni možda poznaje gospodina Pravog 

Ne odustajte lako, ako vam se nabacuje tip koji vam se ne sviđa ne dižite odmah ruke. Vrlo je moguće da se u njegovom društvu nalazi onaj pravi za vas. Postanite prijatelji i viđajte se sa njegovim društvom povremeno - ko zna koga ćete upoznati. 

3. Ne trudite se previše 

Prestanite da se trudite oko pronalaženja momka. Očaj često rezultira skrašavanjem sa nekim ko je ispod vas - a to nikada nije dobro. Desiće se kad dođe vreme, pre toga neće. Ne morate se bacati na svakog usputnog momka u nadi da ćete naleteti na pravog. Budite strpljive i čekajte. 

4. Dobro je imati standarde 

Dobro je imati spisak kriterijuma za potencijalnog dečka. Ne smete se zadovoljiti osobom koja nema posao ili po ceo dan leži na kauču. Međutim neka ta lista bude "labava". Ako imate visoke standarde koje niko ne ispunjava - možete završiti same. Muškarci su samo ljudi i dajte im malo prostora da žive. 

5. More je puno riba 

More je puno riba -to ne zaboravite. Slomljenom srcu je potrebno vreme da zaraste, ali upoznaćete nekog zbog kog će sve vredeti. Ako vas je neko povredio, ne otpisujte automatski sve muškarce ovog sveta jer ima mnogo onih koji samo čekaju da budu otkriveni. 

No comments:

Post a Comment