Thursday, September 27, 2012

Osvojite ga uz 6 malih trikova

On obožava kada uživate u večeri. 

Muškarci vole žene koje vole da jedu a ne dame koje kažu da nisu gladne a potom očima jedu večeru partnera. „Žene sa zdravim apetitom za hranu imaju zdravu želju i za drugim stvarima“, objašnjava dr Barton Goldsmit, autor knjige „Emocionalni fitnes za parove: Deset minuta dnevno za bolju vezu“. 

On obožava vaše povremene „ispade“. 

Možda ni to nije damski, ali povremena psovka ili gromoglasan smeh u neočekivanom trenutnku mogu popraviti vašu sliku u njegovim očima. „Muškarci vole žene koje mogu biti čvrste i pune samopouzdanja, i sve dok zna koje su granice dozvoljenog ponašanja, to je pozitivna stvar“, smatra dr Ijan Kerner koji je napisao knjigu „DSI: Date Scene Investigation“. 

On obožava to što niste opsednute urednošću. 

Verovale ili ne, muškarci uživaju kada devojke prave mali nered, bilo da je reč o haosu koji vlada među kozmetičkim proizvodima ili o haosu u kuhinji. „Muškarci vole žene koje se ne trude previše. Većina njih misli da ste u kući najprivlačnije u običnom šortsu i majici“, tvrdu dr Kerner.

On obožava vaše kilograme viška. 

Da, verovatno ste već čule da muškarci vole devojke sa oblinama, što podrazumeva i nekoliko kilograma viška. Istraživanje koje su sproveli psiholozi sa Univerziteta u Teksasu pokazalo je da najviše muškaraca voli žene čije je telo u obliku peščanog sata, bez obzira na to koliko kilograma imaju. 

On obožava to što znate baš sve o stvarima koje volite. 

Bez obzira na to u kojem hobiju uživate, da li učite strane jezike ili pasionirano sakupljate nebitne stvarčice, muškarci vole što ste tome sasvim posvećeni. Mira Kiršenbaum, autorka knjige „Vikend brak“ kaže: „Reč je o stvarima koje su njoj zaista važne, ne o stvarima kojima ona želi impresionirati momka.Što se vi više ’širite’ kao ličnost, tako se i vaša veza širi.“ 

On obožava da ga češkate po glavi 

Osim što uživaju u tome da otkrivate njihove erogene zone, muškarci uživaju i u tome da ih jednostavno češkate po glavi.

No comments:

Post a Comment