Thursday, September 27, 2012

8 tajni o ženama koje one neće priznati

Žene uvek lažu o cenama 

Žene vole da ulepšavaju sebe i svet oko sebe pa ne čudi kako i račun često prolazi beauty tretmane. Bilo da se radi o cipelama, haljini, kozmetici, apsolutno sve košta barem 20 odsto više ili manje od onog što žene kažu muškarcima. 

Žene često razmišljaju o seksu 

Opšteprihvaćena činjenica kako su maštanja rezervisana samo za muški pol potpuno su neistinita. Naime dok oni to čine često i usput, one to rade na znatno suptilniji način. Žene priznaju kako maštaju jednom do dva puta dnevno ali tolikim intezitetom da kad zatvore oči čini im se kako je njihov voljeni u tom trenutku pored njih. Pohvalno zar ne? 

I žene osećaju strah od obaveza 

Vezivanje i sudbonosno "da" ne izaziva strah i nesigurnost samo kod muškaraca, naime i ženama se znoje dlanovi pri pomisli na svaki veliki korak. Život u dvoje, brak, deca obaveze su koje lepši pol teraju do suza, u nesanicu, izgladnjivanje ili pak prejedanje. Žene vole prave muškarce 

Iako emancipovane, snažne, nezavisne i uspešne žene modernog doba žele pored sebe muškarčinu. Tako su traženi oni koji će ih štititi, znati preuzeti kontrolu nad situacijom i koji se ne plaše da svoju dragu razumeju. Stoga svi filmovi, sve bajke u kojima on spašava nju poželjni su scenariji i danas, vekovima kasnije. 

Žene skrivaju pravu istinu o bivšem 

Iako ovu tabu temu nije pametno otvarati, osim nakon godina stabilne veze kada je bivši u svakom smislu prestao biti pretnja, dobro je znati kako žene najčešće skrivaju pravu istinu o staroj ljubavi. Naime, na spomen bivših, većina žena se priseća s osmehom, što govori dovoljno za sebe. 

Žene vole malu dozu ljubomore 

U trenucima kada je veza ušla u kolotečinu i on ne primećuje vašu novu frizuru vreme je da ga prosvetlite. Koketiranje je najbezazleniji način koji muškarce dovodi do ludila, a žene to dobro znaju i koriste. 

Žena prijateljici otkriva mnogo više 

Ona je tu uvek i bila je i pre, zato, kome drugom otkriti sve pikanterije, novosti i bolne trenutke nego prijateljici. Ali ne brinite, iako verna i pouzdana prijateljica ne mora da zna baš sve, toliko koliko vi mislite žene ipak ne odaju, osim toga pomirite se i s činjenicom kako niste glavna tema baš svake popodnevne ili večernje kafe. 

Žene obožavaju muškarce s keceljom 

O da da, kad zamočite ruke u pravo suđe, promenite pelenu ili servirate večeru žene to znaju da cene i nagrade. 

No comments:

Post a Comment