Sunday, October 7, 2012

Zašto žena treba da priđe muškarcu

Sviđa vam se neki muškarac ali vam je dosadilo da ga čekate da napravi prvi potez. Prestanite sa čekanjem i pozovite ga na sastanak; pružamo vam 7 razloga zašto bi vi trebalo da preuzmete inicijativu.
Iznenađenje, iznenađenje: Sigurno će se prijatno iznenaditi kada mu suptilno stavite do znanja da vam je drag. I sigurno vas neće odbiti. 

Afrodizijak: Vaš poziv će sigurno uraditi mnogo toga za njegov ego, ali i za vas. Ako mu priđete na javnom mestu on će još više uživati u vašoj pažnji, a malo kasnije vi ćete u njegovoj. 

On se plaši ili je stidljiv: Možda mu se zaista dopadate ali se plaši da vam priđe (čitajte: plaši se odbijanja). Muškarci su često nesigurni u situacijama kada moraju da glume muškost i zapravo se strašno plaše odbijanja. Eto još jednog razloga da preuzmete situaciju u svoje ruke. 

Dobijanje na samopouzdanju: Preuzimanje inicijative vas ne čini samo devojkom sa velikim samopouzdanjem u njegovim očima već ćete i vi same shvatiti da ste zaista takve. Čak iako vas odbije, bićete dovoljno samouverene da pređete na sledećeg. 

Stavite se u njegov položaj: Ako vas muškarac odbije - to nije kraj sveta. Skupite hrabrost i nasmejte se situaciji uz rečenicu: “tvoj gubitak”. I setite se samo koliko muškaraca ste i same odbile pa će vam sigurno biti lakše. 

Napravite od toga šalu: Ipak ako od njega čujete: “Izvini stvarno mi se sviđaš, ali ne na taj način...”, uvek se možete praviti da ste se samo šalile jer ste htele da vidite njegovu reakciju. Znaćete kako se stvarno oseća i moćićete da nastavite sa životom. 

Super priča: I naravno, ako sve prođe kako treba (ali i ako ne) uvek ćete imati odličnu priču koju ćete deliti sa prijateljima, kolegama, decom, unučićima...Ne brinite se da li će vaša priča imati srećan kraj, već uživajte u srećnom početku. 

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

No comments:

Post a Comment