Sunday, October 7, 2012

Šta mu morate reći na početku veze

Mnogim ženama je potreban samo jedan sastanak sa momkom kako bi shvatile da nisu jedno za drugo tako da mnoge informacije ne dele tokom prvog viđanja. Međutim ako vam se momak svidi dovoljno da poželite da ga vidite još koji put, trebalo bi malo da se otvorite.
Treći sastanak može biti važan jer do tad stvari počinju da se zahuktavaju, a neke informacije bi trebalo da podelite sa njim pre nego što se vaš odnos dodatno zakomplikuje. Šta bi trebalo da mu kažete? 

Tip veze kakvu priželjkujete 

Nije važno da li želite neobaveznu vezu ili dublji odnos, on treba da zna vaša razmišljanja o tome pre nego što se zaljubi u vas. Ako muškarac želi nešto ozbiljno, a vi ne - to može dovesti do ozbiljnijeg povređivanja, a to svakako ne želite. 

Kakav je vaš posao 

Pričanje o prirodi vašeg posla vam se možda ne čini kao velika stvar, ali ako imate dugačko radno vreme ili mnogo putujete, to je važno za potencijanu vezu. 

Kako živite 

Bilo da živite same, sa cimerkom ili planirate preseljenje, tu informaciju treba da podelite sa njim. 

Seksualno zdravlje 

Ako imate neku polno prenosivu bolest ili neki drugi problem on to treba da zna pre prvog seksualnog odnosa. Možda vam je neprijatno da o tome pričate, ali pošto će ionako saznati, što pre mu to saopštite - to bolje. 

Značajne detalje iz proteklih veza 

Mnogi imaju averziju prema razgovoru o bivšim vezama, ali on ima svako pravo da zna nešto o njima, ako planirate vezu sa njim. Ovo je naročito važno u slučaju da ste bile u braku. Ne morate da mu kažete baš sve ali dajte mu dovoljno informacija kako bi on osetio da mu verujete. 

Da li imate decu (i da li ih želite) 

On već na prvom sastanku treba da zna ako imate decu i ako ih nemate da li ih želite. Neki momci i devojke ne žele da postanu roditelji, a bolje je da tako nešto saznate što pre jedno o drugom. 

Foto: FreeDigitalPhotos.net

No comments:

Post a Comment