Sunday, October 7, 2012

Promene u vezi koje će je iznervirati

Kada je veza na početku vi ste uvek sveže obrijani, lepo mirišete i ponašate se pristojno. Ali kada prođe neko vreme, počinjete da zaobilazite brijač, a ponekad i podrignete u njenom prisustvu.
Česta je pojava da se muškarac ulenji u dugoj vezi. Prestanu da rade male stvari koje su nekada radili, a počinju sa praktikovanjem nekih drugih na koje nekad nisu ni pomišljali u njenom prisustvu. Većina promena u vezi je sasvim prirodna, ali neke od njih nisu u fer prema ženama. 

Ovih 5 promena u vezama su svakako najiritantnije od svih i mogu vam uništiti ljubavni odnos. 

Ne brinete o izgledu 

Naravno da sada u njenom prisustvu možete biti opušteniji, ali ne zaboravite da lep izgled, svež miris i zgodno telo održavaju strast živom. Ako prestanete da brinete o sebi, ona će smatrati da vas baš briga šta ona misli o vama, a to će je navesti da pomisli da ni vama nije stalo do nje. 

“Puštate vazduh” u njenom prisustvu 

Mnogi parovi dođu do nivoa u vezi kada se više ne uzdržavaju jedni pred drugima. Iako njoj verovatno ne smeta da vam se ponekad omakne “puštanje vazduha” u njenom prisustvu - neće biti dobro ako vam to postane navika. Misliće da je doživljavate kao ortaka, a ne kao nekog ko zauzima posebno mesto u vašem životu. 

Zaboravljate važne datume poput rođendana i godišnjice 

Nekada ste od njenog rođendana pravili veliki i važan događaj, a sada se jedva setite da je pozovete. Iz njene perspektive vi ne ulažete više nikakav trud u vezu i uzimate je zdravo za gotovo. 

Više joj ne dajete komplimente 

Da li primetite kad se ošiša ili kupi novu haljinu? Ako primećujete to joj i recite. Ako prestanete da joj dajete komplimente mislićete da ste prestali da je primećujete. Ženama je potrebna pažnja i pozitivna reakcija partnera. Ako je ne dobija od vas, dobiće je na drugom mestu. 

Postajete temperamentni 

Ako ne možete da se uzdržite u njenom prisustvu ona ima svako pravo da se ljuti. Sagledajte situaciju sa njene strane: ušla je u vezu sa prilično smirenim momkom, ali se ispostavilo da je on nestrpljiv, nervozan i temperamentan. To jednostavno nije fer. 

Ne pravite kompromise 

Nekada ste sa zadovoljstvom provodili vreme sa njenom porodicom, a sada vam to ne pada na pamet. 

Nekada ste pristajali da pogoledate romantičnu komediju, a sada gledate samo trilere. 

Ako ste nekada pravili kompromise a sada ste potpuno nefleksibilni, promenite ponašanje. Žene su po prirodi kompromisna bića i ako one ne vide da sarađujete, ubrzo ćete postati bivši. 

Foto: FreeDigitalPhotos.net

No comments:

Post a Comment