Sunday, October 7, 2012

5 stvari na kojima žene zavide muškarcima

Koliko često ste se drugaricama žalili na ponašanje vašeg partnera? Verovatno često, ako imamo u vidu da postoji više stvari koje žene smatraju iritantnim kod muškaraca. Ipak, obično je reč o tome da žene muškarcima zavide na njihovom životu.
Predstavljamo vam nekoliko stvari na kojima žene zavide muškarcima. 

1.. Lako se pakuju za putovanja 

Muškarcima uvek treba manje stvari. Jedva da koriste jedan od svih mogućih proizvoda za negu kose, a dovoljan im je i samo jedan par cipela, jer se uklapa uz svu garderobu koju imaju. 

2. Mogu u toalet gde god hoće 

Žene uvek razmišljaju o tome gde će ići u toalet, ako otputuju, recimo, u prirodu ili odu na neki veći koncert. Muškarci uopšte nemaju tih problema. 

Takođe, oni nemaju menstruaciju, niti periode u toku meseca zbog kojih moraju da izbegavaju uobičajene aktivnosti. 

3. Izgledaju dobro i ujutru i uveče 

Njemu se maskara neće razmazati i sigurno posle prve provedene zajedničke noći nećete otkriti da izgleda drugačije nego što ste ga ranije doživljavali. 

Kod žena je to čest slučaj zbog gomile šminke koju koriste. 

4. Ne pokazuju da im je stalo 

Čak i kada mu je ego najstrašnije povređen, njega nećete videti da plače ili ima izliv besa. On će se ponašati kao da mu uopšte nije stalo. Ženi će trebati nekoliko pakovanja papirnih maramica, a kasnije će sebe mrzeti zbog toga što je pokazala osećanja. 

5. Hormoni im ne variraju 

PMS, kontraceptivne pilule, svakodnevne promene raspoloženja... Žene prolaze kroz toliko hormonalnih promena, da im je i samim teško da se s njima nose (da ne pominjemo njihovo muško okruženje). Muškarci su, s druge strane, potpuno stabilni. 

Foto: Ambro / FreeDigitalPhotos.net

No comments:

Post a Comment