Sunday, October 7, 2012

6 muških kvaliteta koje žene cene

Različitim ženama privlačni su različiti muškarci, međutim, većina bi se složila da su ovi kvaliteti muškaraca tražene od strane gotovo svih žena:
Direktnost 

Žene ravnodušnost ne smatraju privlačnom, naprotiv - uvreženo mišljenje da su nam privlačni momci sa "kakogod" stavom nije tačno. To nam je pokazatelj da nemaju ni karakter, ni ličnost. Poštujemo muškarce koji nam poklanjaju punu pažnju. 

Vernost 

Cenimo muškarce koji su dovoljno muževni i jaki da mogu da se odupru svojim "životinjskim" nagonima. 

Kavaljerstvo 

Galantnost i šarmantnost dve su osobine koje nikad nisu izlazile iz mode. Volimo "staromodne" muškarce s finim manirima, koji svoje žene znaju da tretiraju kako i priliči - kao dame. 

Duhovitost 

Svaka žena pada na ovaj kvalitet i jedan je od onih koji su nam pri vrhu popisa traženih vrlina. Mi smo emocionalna bića pa smeh povezujemo s pozitivnim asocijacijama. 

Fokusiranost 

Žene vole muškarce koji su fokusirani na postizanje zadatih ciljeva u karijeri, za razliku od lenjivaca kojima je životni san da se izležavaju se na kauču i svakodnevno ispijaju litre piva. 

Saosećajnost 

Biti saosećajan ne znači razgovarati s nama preko telefona kad smo bolesne, već znači doći do nas i učiniti sve kako bismo se osećale bolje. 

Foto: Ambro / FreeDigitalPhotos.net

No comments:

Post a Comment